Impresszum

Felelős 

Tisol Kft. 

1055 Budapest 

Kossuth Lajos tér 13-15 

eMail: infonoSpam@tisol.hu 

 

Képviselve az ügyvezetök által 

Markus Koch

László Kiss

 

Cégjegyzékszám 

Cg. 01-09-264932 

 

Adószám:

10854666-2-41

 

Felelősség 

A Tisol Kft. gondos kutatásokat végez, és súlyt helyez arra, hogy csak teljes körű és helytálló információkat tegyen közzé a weblapjain. Mégsem vállal jótállást vagy felelősséget az információk teljességéért, aktualitásáért, minőségéért és helytállóságáért. Az információk felhasználása a felhasználó kizárólagos felelősségi körébe tartozik.

 

Felhasználás 

A Tisol Kft. honlapjain lévő összes tartalom, ideértve minden szöveget, képet, grafikát, formatervet, ikont stb., szerzői jogi védelem alatt áll. A jogtulajdonos hozzájárulása nélkül tilos minden kereskedelmi felhasználás, különösen az adatbankokban való tárolás, közzététel, valamint az ipari felhasználás minden formája.

 

Internet 

A Tisol Kft. internetes oldalain linkekkel utalunk más, akár konszernidegen weblapokra is. E linkek közzététele előtt megvizsgáljuk az idegen site-okat a jogellenes tartalmak tekintetében. A linkelt oldalak állandó jellegű tartalmi ellenőrzése azonban a jogsértésre vonatkozó konkrét támpontok nélkül nem várható el. A Tisol Kft. ezért nem rendelkezik ellenőrzéssel azon anyag fölött, amelyet az ilyen site-okra történő első linkelés után közzétesznek, és nem felelős az idegen site-ok tartalmaiért valamint adatvédelmi stratégiáiért. Ezért a Tisol Kft. nem vállal felelősséget azon site-ok tartalmáért, amelyekre továbbmutat. A jogellenes tartalmakra történő utalásokat a Tisol Kft. kivizsgálja, és adott esetben a linket megszünteti.

 

Védjegyjogok 

A Tisol Kft. minden olyan védjegynek és logónak a jogtulajdonosa, amelyet közzétesz a saját internetes oldalain. Ez nem csupán más vállalkozások védjegyeire és logóira vonatkozik, amelyeket egy külső vállalkozással összefüggésben információs céljából jelenít meg. E védjegyek és logók jogtulajdonosa a mindenkori cég. A Tisol Kft. valamint a mindenkori cégek védjegyeinek és logóinak harmadik felek részéről bármilyen módon történő felhasználása tilos.

 

PDF-dokumentumok letöltése 

A legtöbb dokumentumhoz, amely letöltés céljából rendelkezésre áll, Önnek az Adobe Readerre van szüksége, letöltés a http://get.adobe.com/de/reader/ címről.